POLISA PRIVATNOSTI


KOMEA d.o.o. svoju obavezu čuvanja Vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno i svaku Vašu informaciju koju ostavite, tretiraćemo brižno, u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini.

Posjetom našeg sajta i / ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.

KOMEA d.o.o. se obavezuje da štiti Vašu privatnost i garantuje upotrebu ostavljenih informacija u skladu sa Polisom privatnosti opisanom ispod:
• Ko smo mi
• Koje informacije prikupljamo
• Kako koristimo ove informacije
• Sigurnost podataka
• Ko još može vidjeti Vaše informacije
• Zabrinuti ste zbog
• Kontaktirajte nas


KO SMO "MI":
Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu www.komea-sarajevo.com je kontrolisana od strane  KOMEA d.o.o. kompanije registrovane u BiH, sa sjedištem u Sarajevu, ul. Džemala Bijedića 42B. Koje informacije sakupljamo kada napravite narudžbu ili na drugi način komunicirate sa www.komea-sarajevo.com sajtom? Možemo tražiti od Vas određene informacije, a Vi možete proslijediti lične podatke ka nama ( na primjer: ime i prezime, broj telefona, adresu, kontakt, i sl.) Takođe, možemo sačuvati listu proizvoda za koje ste pokazali interesovanje ili koje ste kupili, kao i Vaše navike prilikom posjete našem sajtu, npr. koje ste stranice posjećivali i sl..

Pogledajte primjere kako informacije mogu biti prikupljene od strane KOMEA d.o.o. :
Informacije koje Vi ostavljate nama: Mi primamo i skladištimo informacije koje su poslate tokom posjete našem sajtu ili koje nam Vi dostavite na bilo koji drugi način (email-om ili telefonom). Ove informacije mogu nam biti dostavljene prilikom narudžbi kod nas (putem sajta ili putem telefona), pretragom na našem sajtu, učestvovanjem u nagradnim igrama na sajtu, pristupom Vašem nalogu ili tokom ostavljanja komentara, pisanja Vašeg mišljenja o proizvodima.
Informacije koje se automatski dobijaju: Mi dobijamo, pregledamo i skladištimo informacije svaki put kada pregledate naš sajt. Kao i mnogi drugi sajtovi, mi koristimo "cookies" (pitati Google za pojašnjenje) kako bismo prikupili određene informacije kada Vaš Web Browser pristupa www.komea-sarajevo.com sajtu. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju Vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv Vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Takođe, možemo koristiti i druge softvere, poput Google Analitike, koja mjeri i sakuplja informacije o Vašoj sesiji, dužinu posjete određenim stranicama, klikove i drugo.
Email komunikacija: da nam pomognete kako bi naš email newsletter bio korisniji i interesantniji za posjetioce i kupce, pokušavamo da dobijemo povratne informacije o stranicama koje ste posjetili preko klika na newsletter iz Vašeg email-a. Ukoliko više ne želite da primate newsletter, uvijek se možete odjaviti slanjem email-a na kontakt.

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE:
Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom Polisom o bezbjednosti mogu biti upotrebljene za:
1. Provjeru i isporuku narudžbi;
2. Pružanje podrške kupcu;
3. Pomoći pri sprečavanju prevara (provjera kreditne kartice);
4. Administracija nagradnih igara;
5. Vođenje Vaše istorije kupovine.

Prilikom kreiranja naloga na www.komea-sarajevo.com ili kreiranja narudžbe saglasni ste sa gore navedenim stavkama o upotrebi podataka.

SIGURNOST PODATAKA:
Vaša bezbjednost je garantovana jer KOMEA d.o.o. koristi najnovije bezbjednosne mjere da zaštiti Vaše podatke prilikom posjete sajtu ili kupovini kod nas.

 
KO JOŠ MOŽE VIDJETI VAŠE PODATKE
Pored ovlaštenih zaposlenih u KOMEA d.o.o. Vaše podatke možemo proslijediti trećim licima nekoj od kurirskih službi u slučaju narudžbe određenih artikala, kako bismo bili u mogućnosti isporučiti robu, ili našoj marketinškoj agenciji, koja Vaše podatke može koristiti isključivo u svrhe analiza, i poboljšanja kvaliteta pružanja usluge. Dodatno, određene Vaše informacije mogu biti proslijeđene ovlašćenom državnom organu na njihov eksplicitni zahtjev.

 
ZABRINUTI STE ZBOG:
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare vezane za korisničku privatnost ili za KOMEA d.o.o. Polisu privatnosti, ili ste već poslali informacije koje ne želite da mi imamo, ili ste poslali netačne podatke, molimo Vas da nas kontaktirate na adresu komea.bih@gmail.com, ili putem telefona +387 61 279 619 i informacija će biti ispravljena čim prije ili uklonjena na Vaš zahtjev.
Ukoliko smatrate da ova Polisa ne zadovoljava, ili da je mi nismo ispoštovali u bilo kojem pogledu, kontaktirajte nas kako bismo Vam pomogli i razriješili Vašu brigu ili problem.

PODRŠKA I REKLAMACIJE:
Bilo koji problem vezan za proizvod kupljen u prodavnici www.komea-sarajevo.com možete riješiti kontaktom na bilo koji od dolje navedenih podataka:
• Email-om na komea.bih@gmail.com    
• Poštom na KOMEA d.o.o. Džemala Bijedića 42B    71000 Sarajevo 
• Telefonom na +387 61 279 619