USLOVI ISPORUKE

 

 

Ponuda i cijene na našem sajtu ažurni su na dnevnom nivou.  Razlika u cijeni između Online Shop-a i maloprodaje se može desiti u slučaju vremenski ograničenih akcija, koje se nude samo u maloprodajama, ili samo na WEB shopu.

 

Rok isporuke

 

Nakon Vaše potvrde, narudžba  je sistemski proslijeđena službi internet prodaje, dok je kopija proslijeđenog dokumenta, odnosno narudžbe  poslata na Vaš navedeni mail. Nakon toga Vaš paket možete očekivati u narednih 2-5 radnih dana. Ukoliko je Vaša narudžba dostupna, mi ćemo Vas obavijestiti dan pred isporuku. U suprotnom, kako postoji mogućnost da usljed velikog interesovanja i potražnje artikla koji se nalazi u Vašoj korpi, željeni artikal ne bude isporučen zbog ograničenog lagera istog, Vi ćete biti obaviješteni u roku od 24h.

 

Preuzimanje pošiljke

 

Firma koja vrši dostavu robe za KOMEA d.o.o. je X express kurirska služba. Kuriri pošiljke donose na adresu u periodu od 08h do 16h. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajeno je da Vas, ukoliko niste na adresi, kurir pozove na broj telefona koji ste ostavili kako biste ugovorili novi termin preuzimanja isporuke. Ukoliko i tada ne budete na adresi, isporuka se vraća.

 

 

Isporuka

 

Isporuka je trenutno moguća samo na teritoriji BiH.

 

Način plaćanja

 

Plaćanje kupljenih proizvoda je moguće:

   

  1. Pouzećem (gotovinski) prilikom preuzimanja.

  

NAČIN PLAĆANJA

 

Poštovani korisnici,

Nudimo Vam mogućnost plaćanja:

   1. Pouzećem, prilikom preuzimanja;

 

CIJENA DOSTAVE

7 KM na teritoriji Bosne i Hercegovine